:

Fit

Je wilt gezond leven, Nationale-Nederlanden helpt daar graag bij.
De nieuwe module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis voor alle NN zorgverzekerden. Je hoeft hiervoor géén aanvullende verzekering af te sluiten.

Wat wordt vergoed
  • Sportmedisch advies € 150,- per jaar
  • Gezondheidscursussen en beweegprogramma's € 150,- per jaar
  • Preventief onderzoek € 150,- per jaar
  • Leefstijlcoach vijf modules
  • Vitalmindz één online programma per jaar
Sportmedisch advies
Nationale-Nederlanden vergoedt sportmedisch advies gegeven door een sportarts. Onder deze vergoeding vallen onder andere sportmedische behandelingen, sportmedische consults, sportmedisch onderzoek en sportkeuringen. De module Fit vergoedt €150,- op jaarbasis. 

Gezondheidscursussen
Met de module Fit worden ook de kosten van gezondheidscursussen die gericht zijn op het bevorderen van je gezondheid, of waarin je leert omgaan met je ziekte, vergoed. Tot een maximum van € 150,- per jaar. Je bent dan zelf in staat om je gezondheid op peil te houden of te verbeteren.

Leefstijlcoach
Deze gratis online coach geeft je meer inzicht in je eigen leefstijl en draagt bij aan de bewustwording voor een gezonde leefstijl. Zo helpt hij bij het stoppen met roken, gezonder eten en drinken, maar ook mentale vitaliteit zoals het vinden van je passie en inspiratie.

Vitaal met Vitalmindz
Vitalmindz biedt ondersteuning bij vitaliteit en het voorkomen van een burn-out. Doormiddel van training en coaching worden mentale obstakels overwonnen en ontdekt je waar je kracht ligt. Zo blijf je vitaal en kun je  floreren op de werkvloer én thuis. Je krijgt met Fit één E-health behandelprogramma vergoed.
Je kunt zich vanaf 1 januari aanmelden

Preventief onderzoek
Wil of moet je preventief onderzoek laten doen? NN vergoedt onderzoeken naar risicofactoren voor hart- en vaataandoeningen, maar ook online gezondheidschecks of andere onderzoeken die checken of er arbeidsbelemmerende aandoeningen zijn. NN vertelt je graag welke onderzoeken wel en welke niet vergoed worden. 

Tips: bewust en gezond eten
Wie zich fit en gezond wil voelen denkt vaak aan sporten en voldoende slaap, maar gezond eten is ook belangrijk.
Wat is gezond eten en hoe kun je makkelijker gezonde keuzes maken op het gebied van voeding, waarbij je nog steeds kunt genieten van lekker eten? 
Met deze tips krijg je handvatten voor een gezond eetpatroon en leefwijze.

Zorg goed voor jezelf
Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij jou leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg. 

Terug naar Nationale Nederlanden
Bron: Nationale Nederlanden 

.
.
.
.
.